غذاهای محلی چابهار به نوعی یکی از بهترین تفریحات در این شهر هستند؛ چابهار یکی از شهر های زیبای جنوب شرقی ایران است که مانند هر شهر بی نظیر دیگری، غذا های محلی و خوراکی های منحصر به فرد خود را دارد. جاهای دیدنی چابهار بی نظیر و منحصر به فرد هستند و از بین آنها هرگز نمی توان رستوران های فوق العاده این شهر را از قلم انداخت. مخصوصا رستوران هایی که غذا های محلی و خوراکی های بی نظیر را سرو میکنند.

غذا های چابهار بخصوص سنتی هایش مانند هر کدام از شهر های جنوبی ایران، شامل ادویه های مختلف و تند است. البته در بعضی از آنها نیز از میوه رایج جنوبی یعنی خرما نیز استفاده می شود؛ معمولا غذا هایی به این سبک و سیاق بیشتر شبیه غذا های بومی هندوستان و پاکستان هستند. چرا که شهر های جنوبی ایران و به خصوص چابهار به این دو کشور نزدیک تر هستند و فرهنگ هایی در هم آمیخته دارند که از این بین می توان به غذا های محلی چابهار اشاره کرد.

بت ماش

بت ماش یک غذای پر انرژی و مقوی است؛ غذایی فوق العاده که از بهترین سبزی های منطقه تهیه می شود و در بلوچستان طرفدار زیادی دارد. این غذا بیشتر برای روز های خنک سال پخت می شود که روش تهیه و پخت و پز آن تا حدودی به روش پخت و پز تهیه دمپختک خودمان است.


تباهگ

اگر با یکی از بومی ها و اهالی شهر زیبای چابهار آشنا شوی و شبی را با مهمان آنها باشی احتمال دارد که از شما به عنوان یک مسافر با غذای فوق العاده ای به اسم تباهگ از شما پذیرایی خواهد کرد که غذایی اصیل و فوق العاده است.

 

گوشت خشک شده را که به روش های جنوبی نمک سود کرده اند در آب و نمک پخت می کنند؛ معمولا تباهگ را با برنج سرو می کنند برای همین در همان آب برنج را پخت می کنند که همین باعث ایجاد طعمی بی نظیر و فوق العاده در برنج می شود.

 


چابهار زیبای من

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش انحصاری پروژه های شاخص منطقه یک تهران آموزش کسب درآمد از اینترنت کاملا واقعی کتابنویسی Meilyn موی تای وکیک بوکسینگ خوشمزه ترین مزه ها آشپزی ردیاب خودرو pgsgraph